12 January, 2013

Home » , » Testis tercucuk Besi!!

Testis tercucuk Besi!!


Georgetown:  Seorang kanak-kanak lelaki terpaksa menanggung derita apabila buah zakarnya tercucuk besi ketika bermain selepas terjatuh atas cerucuk besi di tapak pembinaan yang sudah lama ditinggalkan.

sumber: Harian Metro

Assalamualaikum wbt,
apa khabar geng? wehuu sudah lama tak jumpa disini.
al-maklum lah orang bz sekarang. banyak benda dah di abaikan hoho.

pagi tadi,
lepas pergi giant senawang dengan alang and adik,
akak aku ada beli paper harian metro harini,
so, aku ni bila dah mengadap paper memang lama, satu-satuk aku belek.



lepas satu dan satu,
then tiba-tiba aku bukak 1 page tu tajuknya "buah kerandut tercucuk besi"
wuuuuu..

ianya ibarat cubit peha kanan, peha kiri pun terasa,
sungguh sedih, sadis, pedih lagi mengilukan apabila membaca tajuk berita tersebut.
baru tajuk.
belum isi dia lagi. erkk.!!

wahai adik,
kami kaum-kaum adam bersimpati dengan adik,
bersabar ye dik.
panjang lagi perjalanan hidup adik. huuu


disepak sebegini pun tidak tertahan dan tertanggung sakitnya.
apetah lagi tercucuk besi.
oh shit..!!

maafkan aku kalau ada yang tak selesa dengan entry ini,
bukan bersifat lucah ke apa,
sebab aku story tentang kaum adam jugak. tak sentuh pasal hawa pun.
cuma apa yang aku nak nyatakan kepada kaum-kaum adam,
berhati-hatilah ketika sedang lasak-lasak ni.
heh!

kaum hawa jugak boleh mengamalkan teknik macam pic kat atas ni,
sebab situ macam kelemahan utama lelaki.
pedih woo!!
sekali kena macam hilang kejantanan untuk seketika.
kot-kot berada dalam situasi yang mendebarkan ke kan. huu.
yang penting,
hayunan pertama penuh dengan kekuatan! hohoho.
pasti mangsa tewas dan tumpas. hakhak.


okeh ini je.
takda benda pun nak story, hehe.
pist.contest tah mana-mana tak bergerak lagi. www.tips-fb.com

8 comments:

emen bae said...

wah wah testi ampe ketusuk. .


http://view-gambar.com

Anonymous said...

Dari ekonomi politik, ke zakar. Niceeeeeee la man. hahaha

Nadratul Syazwana said...

Auwww, mesti perit ni!

dEdEQ dE wIshEs said...

SUBHANALLAH .. ISH .

TP SORI LA .. DEQ XTERASE PAPE .. HOKHOK

Naim Iman said...

uishh.scary gila tercucuk buah kerandut. terasa pedihnya menusuk.arghhh. haha

Aisyah Qaisyiah said...

kesian budak ni..

read my new entry : http://miszqaisyiah.blogspot.com/2013/01/plagiat-k-pop.html

ayeh said...

parahhhh~

potia casadelarossa said...

dapat bayangkan kesakitannya... bayangkan klu tertusuk di duburnya... adoi seksanya... dah nak kena apa blh buat