02 January, 2012

Home » , , , » review 2011 : econpolics

review 2011 : econpolics

Assalamualaikum wbt,
Apa habaq geng? heh sekian lama tak ber update di sini.
Tak sangka dalam sekelip mata kita dah memasuki tahun baru,
Tahun 2012



Dan dengan entry pada tahun 2012 ni juga aku menggunakan domain baru,
www.econpolics.org,
Tahun 2011 aku menggunakan domain www.econpolics.com
Tapi memang cibai,
Sebab?
Sebab econpolics.com telah ditibai orang yang tidak berperikemanusiaan dan
tidak bertanggungjawab.
heh,,!!

Aku lambat beberapa hari je kot,
Tup,,tup bila aku dah buat payment renew domain



Ciss kau bedebah tahap gaban la kau,
sanggup kau membelinya.
Takpa mungkin takda rezeki aku kat situ,
Hilang satu, datang lagi satu ye tak?

Tahun 2011 jugak zaman kejatuhan aku dalam blogging,
Haha,
Mana taknya dalam sepanjang 2011 ni hanya ada 45 yang di publish,
44 ditulis 100% dari kepala otak aku yang tak berapa nak geliga,
1 lagi aku copy paste dan diedit oleh aku jugak.
Purata setiap bulan aku update dalam 3.5 post something.
Bad guy. heh


Kalau nak dibandingkan orang lain,
huh,
Jangan cakap, sehari sekali update. hebat you,,,
Mungkin disebabkan kebizian melanda diri aku,
Dengan tanggungjawab terhadap isteri dan anak-anak (puuiii,,!!)
dan sebagainya.


Ditambah lagi dengan kejatuhan trafik @ visitor,
Jumlah komen yang semakin kurang.
Terima kasih ucapan tidak terhingga aku berikan kepada semua
Yang masih mampu dan mahu membaca segala macam entry yang ada dalam econpolics ni.
Dengan keadaan entry yang tah hapekebende, takda pekdah dan sebagainya.
Tanpa korang siapalah econpolics kan.
dan tanpa aku lagilah siapa econpolics ni kan? haha



Kepada yang komen juga tidak terlupa sebab?
Sebab daripada komen yang ada membuatkan aku still mahu menulis,
Walaupun aku tau kadang-kadang tulisan aku tu tidak mampu memenuhi 
citarasa setiap individu.
Setiap orang berbeza jenis pembacaan nya.
Daripada komen juga dapat serba sedikit aku mengetahui salah silap aku,
Kadang-kadang daripada komen yang ada juga aku dapat serba sedikit idea.
Arigatok-arigatok.


Antara yang tak berubah sejak 2010 hinggalah 2011 dan kini 2012,
Hanyalah skin blog aku ni,
Yang dulu kini selamanya base on white colour,
Ada orang yang bagi pendapat kat aku supaya bagi colour-colour sikit,
Supaya nampak meriah.
Berkali-kali aku cuba edit skin blog econpolics ni,
Tapi lastly back to the normal jugak, dah ini je yang aku selesa. hehe


Sebab musabab aku pilih putih?
Kerana aku orang yang masih suci so sesuai dengan kaler putih yang suci lagi bersih
hakhak.
Sebab putih boleh di combine kan dengan macam-macam kaler yang aku nak.
Biru? Hijau? Hitam? Pink? apa-apa je.


Meh aku boh senarai entry aku mengikut kategori dibawah, dan mengikut pilihan aku.
(klik di tajuk)
paling banyak komen: Tidurlah Wahai Anak
paling banyak view : Salah Faham Isu Minyak
paling teruk @ bad : Barcelona vs ManU
paling bagus ker? :  Pelanggan Yang Cerewet



Tak banyak yang aku boleh story kat sini,
Sampai disini saja la,
Aku pun dah nak exam minggu depan,
Doakan aku kawan-kawan yang disayangi. :-) www.tips-fb.com

1 comment:

+qAsiH naDiRa+ said...

xpa~tggu la satgi dia jual domain tu,awk hambat cepat2~happy new year~