24 December, 2011

Home » , , , , » Picture of the Day

Picture of the Day

berkurun lama aku tak update blog,
hari itu ada dah idea yang best tapi macam tak berapa manis untuk dibaca oleh kaum hawa,
heh tajuk pun da lain macam
"Awek vs Kucing"
Siapa nak? aku boleh bagi, f.o.c. tarak hal maa

Apa cerita ek?
idea tak cam dulu la kawan, dulu idea macam air keluar masuk macam tu je.
Sekarang? masuk je hilang, masuk je hilang,
Heh, harem betul.
Talk economy pun dah tak macam dulu,
study eco pun tunggang terbalik, aahh persetankan semua tu.

Sekarang ni mana gambar? tajuk "picture"

tapi gambar sampai sekarang tak keluar-keluar,
ini dah melanggar tatatertib bloggers, heh 
pedulik hape gua "rule are made to be broken" men,,
Bla bla bla dan bla bla picture yang dijanjikan tak keluar-keluar jugak
Hilang akal apa?


Actually sambil-sambil menaip ni gua dok pikir-pikir gambar apa nak tepek
kat blog yang dah berhabuk ayam ni. huh.


Okeh aku dah ada idea nak letak gambar apa,
tapi sebelum tu baik aku story dulu kenapa hati mulus aku ni terpanggil
untuk menatap gambar ini.
Apakah? kenapakah?


satu hari tu,
seorang sahabat yang ber "nickname" paksuzack meminjam laptop aku,
akibat daripada permasalahan wifi UM yang macam gampang, seriesly,,!!!
Dan kitorang pun dengan hati terbuka buat exchange laptop,
sambil-sambil gua buat kerja, layan la lagu-lagu yang ada kat dalam pc paksuzack tersebut,


Tiba-tiba,,!!
gua terdengar satu part lagu ni ade bunyi 
" pit,,pit,,pit,,pit,,pit,,pit" wadepak??
bez pulak tu.
nak tau siapa? beliau ni lah yang gua maksudkan tu, artis yang tak bapa nak matang lagi




HEH,,,!!!!




eh comel,,!!
hahahaha. macam harem, nasib baik bawah umur.
unmatured gegurl. huh.


Apa ingat gegurl je ke yang suka Jus Tin Bibir?
Lelaki pun boleh leleh kau tau tak dengan anak Gomez ni?
Tapi aku tak la,
Muka kacak-kacak minat budak ni, hilang akal apa.
Aku minat lagu je. heh,!

Cik awek kat luar tu,
cuba tanya brader-brader korang kat luar tu,
Luar jer nampak cool, dalam,,,,heerrmm
Gua lelaki la der, hakhak


cukup untuk kali ni, tapi sebelum tu ni la lagu yang ade lirik
"pit,,pit,,pit,,pit,," mendalah tu. huhu








okeh cukup untuk picture if the day kali ini. Heh,,! www.tips-fb.com

7 comments:

Lady Emilya said...

pit..pit..pit?
apesal lain benor bunyinye?
HAHAHA ;D

miSpYeja said...

my fev song salena!!

Lady Shana Sweet said...

"Muka kacak-kacak, minat budak ni. Hilang akal apa? " <-- Hahahaha semmart la bro!

Sheda Argos ツ said...

hee suke lgu ni jugakkkk folow lu bro hik2

Puan Gojes said...

hehe..tak pe bro, lelaki, lelaki juga but dlm hati ada taman bunga tu :P

cimOt said...

hei abg!!

yes! selena mmg comel ok!

Afzainizam said...

uihhhh gadis bawah umurrrr tu... jangan main-main nanti kena rotan karang

pasal soalan ko kat blog aku ... Insya Allah aku cuba jawab nanti dalam bentuk entry... sekarang tengah kumpul bahan ajerr

tungguuuuuuuu yeee

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip Spray paint motorsikal