28 November, 2011

Home » , , , , , , , , » Picture of the Day

Picture of the Day

Baca atas ke bawah

Tadi jenjalan jap kat facebook, dok stalk awek tu, awek ni,
Tapi satu tu pun tak dapat bagi aku inspirasi,
Apadaa muka je lawa.
hehe


Then tetiba aku terjumpa gambar kat atas,
Apa 1st impression korang bila tengok gambar kat atas.?


Apakah nyamuk atau bee seksi yang korang saksikan?
eceehh ayat gua macam harem betol.
Atau Diskriminasi Size yang berlaku dalam dunia ni?


Apa? korang tanya pandangan aku?
Eheh gua lelaki kot, faham-faham sudah la,
Jangan la nak banyak tanya,
Eleehh macam la aku tak tau brader-brader kat luar tu kan.


Bila aku tenung lama-lama,
Baca atas bawah, bawah atas
Baru aku tau dan faham apa maksud tersirat disebalik gambar ni,


AMALKAN GAYA HIDUP SIHAT.


tak payah la aku nak jadi pakar kesihatan kat sini kan,
Sejak kecik lagi dah didedahkan dengan amalan gaya hidup sihat ni,
Paham-paham sudah.


p/s: sumber gambar (klik sini) www.tips-fb.com

8 comments:

iqbalsyarie said...

Dah lama tak buka blog kau. Sori bro. sibuk semedang aku ni :(

Btw, lucu gila la karikatur ni. tapi aku faham mesej dia. hahaha

Cikya said...

ye lah.
nak stok hot-hot stuff kan..
sekali buncit, terus tepis..

it's a norm... :)

PUCCAnis said...

jaman sekarang..hua3

Selendang Merah said...

hahaha...seksi giler nyamuk tu...:D

amirulfaiz said...

Pergh, bila seksi dibiarkan sedut darah. :)

Cik tikah said...

confuse jap dgn gmbr tuh. hahha..

cik Kartun said...

gatai nye nyamukk..hahaha

blog-tips-kurus said...

kalaulah kaum nyamuk baca ni...