26 November, 2011

Home » , , , , , , , , , , » Bloggers Malaysia

Bloggers Malaysia

Assalamualaikum wbt,
Apa khabar geng? Lama tak menjenguk blog cikai-cikai ayam ni,
Aku Alhamdulillah sihat walafiat.
Lama sangat tak update blog ni,
Entahlah aku pun tak tau kenapa? sejak dua menjak ni kehabisan idea untuk ditulis.

Mungkin perlukan pembaharuan,
Dan akhirnya?  Aku create lagi satu blog baru yang di admin oleh aku sorang,
Cammana dengan econpolics.com?


Huuu selamat tinggal econpolics.com,
Aku terpaksa menduakan kau,
Disebabkan aku dapat lagi muda dan bergetah,
Da tentu lah aku pilih yang baru, daripada kau econpolics?
Dah la tua, otak pun lembap sebab jarang update.
Huuuuu


GILA KAU,,,!!!
Aku sayang dowh kat econpolics.com ni,
Daripada ogos 2008 sampai la sekarang aku bersama,
Daripada theme blog macam gampang sampai la sekarang yang agak kemas
Pada pandangan aku laa.
Dan dek kerana econpolics.com jugak la aku jumpa awek sambil jongging (klik)

Ada sorang dua geng bloggers Malaysia ni tanya aku,
Kenapa jarang bebenor update?
Aku ni nak kata blogger, taklah blogger sangat,
Tak macam bloggers Malaysia yang lain,
Ada yang join function tu function ni.
Diorang update kadang-kadang sehari sampai 5  6 kali,
Huh,,!! tegar gila tu.

Aku?
Habuk pun tarak,
Mungkin sebab pengkhususan story yang aku nak tulis dalam blog ni
Menyebabkan jarang berupdate,
Ikutkan boleh je aku update sampai 5 6 kali sehari,
Masuk berita harian then copy then paste segala macam cerita ada kat situ.
Tetapi disebabkan kecerewatan aku dalam menulis
Ni lah akibatnya,
Nak jaga kualiti la sangat.




Nak jadi macam bloggers Malaysia yang gempak ni tak boleh pulak,
Aku ni bukan kaki berjalan n bergambar,
Yela nak berjalan @ bercuti macamana? duit pun tarak hakhak,
Bergambar? kamera pun tarak hakhak
Cikai cikai adoyaii.




Nak jadi macam brader atas ni pun tak boleh jugak,
Manjang "segmen bersama,,,," aje kerjanya,
Tak terlayan aku,
Trick nya senang je, buat orang ramai link kan blog kita.
SEO SEO. haha

Then kalau mata dah berpasir sangat, dah tu rasa nak cuci-cuci sikit
Aku selalu gak pergi stalk blog awek ni


Sebab selalu post gambar-gambar dia dengan geng-geng dia,
Boleh taahaann,, hakhak.
Nak jadi macam cik apple ni aku lagi la tak boleh,
Dah la tak bapa nak kacak, lesung pipit pun takda,
Badan je ketul-ketul, hahaha.

Satu je blog yang paling aku minat dan respect tambah suspect,


Dia tak payah nak tayang-tayang muka sangat
Sebab aku lagi hensem dari dia, dia pun style kat rambut pacak jer,
Then tak payah nak buat segmen apa tu ini bagai.

Story dia semua pasal kehidupan di sekeliling kita,
Sejarah lampau kita,
Perhh kenangan bro,
Satu lagi perempuan memang suka sangat kat dia,
Sebab banyak jugak entry-entry jiwang karat dalam blog dia.
Mamat ni pun dah jarang update sebab habis idea kot.

Anyway semua di atas ada kelebihan memasing,
Termasuk lah aku yang kelebihannya aku sendiri pun tak tau, haha.


ceeiitt macam jebon,
Tadi ingat nak type pendek-pendek tapi sekarang??
gila panjang.


nasib baik puan.emak tegur mintak tolong pergi kedai,
Gula 5kilo, telur 15 bijik, ikan bilis 2 hengget.
Okeeii. chow

www.tips-fb.com

8 comments:

Hans said...

hahahahaha....
semua orang ada kelebihan masing2
takdir menentukan segala2nya

http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/11/cinta-ipad-bantulah-hans-mendapatkan.html

dayah said...

alolo..xbapa kacak ka nk bertanding beauty contest :P

jgn tutup blog sudala..

Loyar Lawa said...

akhirnyaaaaaaaaaaa

eddy syrol said...

hebat2 semuanya kann..kaw pun

nabilah said...

dalam banyak2 blog ko tulis dlm entry ni, blog ko la paling best hahaha bodek.

ANA FARHA said...

setiap blogger ada keistimewaan masing2.. yg penting, jadi diri sendiri jer.. ;)

sara pedrosa said...

blog bro dah memang stylo..stail tersendiri.
~rajin la hapdate, tertunggu-tunggu neh

DuniakuAbstrak said...

kau dah ok

cuma malas hapdet je..

haha