02 July, 2011

Home » , , , , , , , , » Jamban Lelaki vs Jambam Wanita

Jamban Lelaki vs Jambam Wanita

Assalamualaikum wbt,
Ape habaq kawan-kawan?
Cuti pun aku tak dapat nak hapdet dengan rajin.
Banyak tanggungjawab la kawan,
Mak ayah, anak bini, haaaa.

Dari sebelum aku balik keje tadi,
Otak aku ni ligat suruh update blog,
Memang niat tu dah ada,
Tapi bila balik,
Bila dah mengadap pc, game pulak yang aku carik,
Lama sangat tak main.

Ingatkan lepas makan,
Dengan badan yang letih tambah mata yang berat,
Otak takleh function,
Sekali,,,,,,,,,,,,,,,,,,gua dapat balik idea lama gua yang tak terpakai.

**************************************************


Kenapa erk tandas lelaki lebih kotor berbanding tandas wanita??
Tadi aku post la status kat fb lebih kurang macam kat atas,
Then macam-macam jawapan aku dapat.
So sekarang jom kita preview dulu jawapan-jawapan mereka.
Biarkan gambar bercerita,



" men dan pancut jo " bermaksud kalau dah tak tahan sangat,
Pancut je mana dan. ceeiitt pengotor la lu mat.


 

Kadang-kadang toilet perempuan kotor gak,
Sebab selalunya si ibu yang akan bawak anak pergi toilet,
Kecik? Besar? Tukar pampers? standard.



Ini komen memang kojaq hakhak,
Hanya aku dan kengkawan kenal siapa beliau.



berbahas pulak awek ni,
Tapi aku suka komen beliau,
Bernas-bernas. 

Okeh done preview komen di FB,
Then aku jawab laaasstt sekali,
Aku ada jawapan tersendiri.

***********************************************


Sekarang ni cuba kau tengok kasut kat atas,
Kasut wanita dan kasut lelaki.

Okeh sekarang ni korang ambil satu kes ataupun satu tempat,
Korang bayangkan ok?
Tempat dimana disitu jalan nya berlumpur dan berpasir.
Si brader dan si awek nak ke toilet,
Dan terpaksa lalu di jalan yang sama.

Agak-agak korang la kan,
Bila dah pijak lumpur bagai,
Kasut mana yang tapak dia paling banyak lumpur?
Lelaki atau wanita?
Bila masuk tandas agak-agak tandas lelaki ke perempuan
Paling kotor?
Haa reason 1 kenapa tandas lelaki lebih kotor banding lelaki.


kristine hermosa

Tiba-tiba awek aku kat atas ni cakap
" eee sory k, i mana pakai high heels, i pakai sandle ok "
Bajet nak menang la tu kan.
Ok meh i explain kat u pulak bila perempuan pakai sandle.

Standard la,
Dah namanya perempuan,
Pakai selipar jamban ke? kasut yang takda tapak ker?
Kalau dah terpaksa lalu kat jalan yang kotor,
Dan kalau dah takda jalan alternatif lain,
Kompem bila nak jalan atas jalan kotor tu,
Angkat kain sikit,
Then terjongket-jongket la jalannya.

Kalau boleh nak terus buat aksi apa tu?
Yang berdiri guna jari kaki tu?
Ape tah aku pun tak ingat.

Tengok lelaki,
Selamba badak je jalan,
Steady ah brader-brader kat luar tu,
Termasuk aku sekali,
Rilek ar kan,
Ape nak kesah? Balik rumah cuci la senang cerita.

Hakhak,
Sory la yer pada kaum-kaum hawa,
Entry ni bukan bersifat benci pada wanita,
Sebab aku ni pencinta wanita ok?

Dan entry ni bukan bersifat nak menjatuhkan
Atau memalukan wanita,
Takda-takda,
Gurauan semata-mata.
Okeh adios.
www.tips-fb.com

6 comments:

Wanie said...

ok, boleh terime alasan tu..haha
lepas ni laki boleh la pahai heel jugak..
kite tengok kotor tak tandas..:D

hidayahjamal said...

eleh ko dan dan idea ngan entry mmbanding plak :D

ct-kama said...

memang setuju..=))

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

comel kn alasan kau ? hahaha

Anonymous said...

boleh pakai jugalah jwpn tu...tp ku lg suka jwpan lelaki2 di fb tu...hahaha~
rasanya bukan sbb pada kotoran pada lantai tapi pd bau...huuuu :0)

Hans said...

eh
aku ada dalam gambar tu
ekekkeke
hahha
jawapan ko bernas
aku setuju
ekekekke

Juvana Episod 11