13 June, 2011

Home » , , , , , , , , » Lelaki Yang Tak Patut Jadi BF

Lelaki Yang Tak Patut Jadi BF


Hari ini kalau cerita bab n topik kahwin mahwin bagai ni,
Bebudak muda cukup gemar,
Aku pun tak faham kenapa? eceehh,
Diri sendiri pun agak terumbang ambing,
Ni pulak nak tanggung anak orang.

Ayyaaa rejeki bukan di tangan lu maa,
Ceeiitt la lu maa,
Memang la rezeki bukan di tangan kita,
Tapi sekurang-kurangnya senang-senangkan lah diri kita tu dulu.
Takdalah menyusahkan anak orang nanti.

Pesanan gua untuk brader-brader.

**********************************************

Haritu otak aku ni ada terlintas idea nak update pasal LELAKI,
Tetapi content dia aku tak tau nak boh apa.
Then aku 'terklik' FB profile sorang awek yang kira,,,,
Errmm cun jugak la.

Ala-ala awek gua jugak laa


Korang jangan pandang lebey-lebey,
Gua cocok mata korang kang, haa

Okeh masuk semula bab FB awek cun tadi,
Bila aku baca-baca je wall post dia.
Oh sh*t, hapekebende lelaki post kat wall dia sampai camtu sekali,
Jem betul aku bila baca.

Bukan jem sebab jeles,
Tapi jem sebab tak patut beliau-beliau cakap begitu,
We have to be d real man,
Jadilah lelaki sejati,
Macam siapa? Ekeleehh tu pun tak tau,
Apa nama dia tu, bro? broloq? haa broloq.

Meh aku tunjuk serba sedikit post-post,
Yang aku nak kata "horny" lebih-lebih pulak,
Kalau "nerd" kelain pulak jadinya,
Gatai pun ada sikit-sikit.




Yang ni tahap horny dia rendah lagi la,
Takdala seterok bebenor,
Tapi jem gak aku baca bila brader post camtu,
Mentang-mentang awek tu cun,
Siap tambah " dear" ngan " ;x "
Korang tau apa maksud smile tu?
Kiss me bebeh, okeh ' me bebeh' tu aku tambah.



Haa mamat ni lagi sorang,
Cuma takda naaakk kisss, hakhak.
Hakni takat nak bawak jadi bf untuk seronok-seronok ok la,
Takda masalah.

Kalau style aku,
Bila brader-brader add aku juz boh " tq 4da add geng "
Itu bila jantan, tak kisah la kau bapok ke apa ke,
Yang penting kau jantan.
Jangan nak memandai nak jadi pompan.

Kalau yang add tu awek-awek aku cakap
" tq 4da add, :-) "
Tambah smile je kat hujung tu,
Haa kira ok what?



Yang jozam no jozan horny dia tahap 2,
Actually tanya kat mana tu bajet rindu la konon,
Yela kawan@awek tu lama tak online katakan.
Kesian beliau,
Rindu agaknya,

So korang nak bawak brader perangai ala-ala macam ni?
Probabilty nak curang sebanyak 65%,
Pantang nampak si cantik sikit,
Mulalah naik bulu,
Muka takdalah nak kacak mana, hakhak.

Tapi kalau yang bawah ni,
Seriesly korang jangan bawak jadi BF korang,
Tak kesah la kacak ke pecah jamban ke mukanya



Haha,
Gila horny mamat bedul ni,
Sh*t betul,
Ini sah mata bling-bling bila nampak awek cun,
Aku pun tak faham la kenapa dengan kau ni bedul.

Kok ye pun nak horny sikit-sikit,
Private Message (PM) la ngan minah tu,
Ini open sangat,
Haa kan da kena bahan dengan aku.

p/s : kacak hensem cantek cun lawa adalah subjektif, berbeza mengikut perspektif individu
www.tips-fb.com

17 comments:

chemay said...

eh baru perasan wall post2 yang macam tuh tah apa2 rupanya.
:)

hidayahjamal said...

entry ko t'tinggal ejaan probability :D

rileks.. aku da nampak da awek ko dlm fb

Farah Fazen said...

haha.. nice entry lol :p

| Princess Diary | said...

peerrgh! mmg sah gatai.. hahaa :)

Eja GaNu said...

hahaha mail lambung dlu yg terjah blog kita...kn bagus kalo kamo dlu... *_*

NUR AIN AZMAN said...

yaw! sokong entry u beb! :)

blog-tips-kurus said...

ayat 'p/s' tu bagus.. :-)

blogtube said...

entri terbaek.. juga~

ronda-ronda bersama My OBW...

Afuan Shah said...

HAHAHAHA!!
betul2..menyampah la kan..
tp ok kalau dia letak cenggitu kat wall pempuan..kalau laki tulis kat wall laki gituh..??HAHAHa..

TYNTHA LANA said...

ce wat entry pasal ni plak-lelaki perasan sangat dia hensem, budget bagus. hahahaha. seyes, org prnh jmpa sekor spesies ni kat fb. hehe. U jgn msk kategori ni k? hehe

gades ain said...

jage jage dgn lelaki. termasuk tuan blog ni sekali. eh? hehe. gurauu.

Asrul "iLham" Sany said...

suka ayat yg last tu

;D

amna said...

kalau saya, prempuan ke laku 't.you' suda.. haha kadg tu smile pun tadak ;P

cemomoi said...

kompom ke gambo awek tu? banyaknya main tepek je. kata p.ramlee, "hellleh, ngaku lawa konon!" (3 abdul)

cik helena said...

dasar lelaki kan.haha

RerameUngu said...

hakhakhakhak...

dah nm nya lelaki, pantang la nmpak dahi licin sket, mula la kan

haiishh...

mizz's hanna hOLena said...

hahaha