10 May, 2011

Home » , , » Lelaki dan Peluh

Lelaki dan Peluh

Assalamualaikum wbt,
Apa khabar geng? Hopefully sihat sejahtera.
Okeh geng,
Kali ni aku takkan buat style entry yang lepas-lepas,
Intro punya panjang tapi body cam hampeh, hoho

Sampai ada yang komen macam ni dekat entry Stress & Makan 





Takpa Cik Yuki, lepas ni aku story kenapa jadi macam tu entry gua okei.


***********************************************

Hari tu aku ada terbaca paper pasal Ketiak Lelaki,
Lama da,
Alaa yang pasal "wangi" ketiak lelaki melegakan perempuan.
Shit, jadah apa.


Tapi bila fikir-fikir balik,
Ada betul jugak apa scientist tu buat kajian.
Cuba korang tengok betul-betul,
Lelaki yang berpeluh-peluh masa tengah jogging.
Cool meyyhhh.


Kadang-kadang aku pun terasa kacak sikit bila peluh mencurah-curah,
Tambah-tambah lagi bila tengah jogging tu,
Awek-awek dok pandang je kan,
Padahal tak perasan agaknya pakai baju terbalik,
Damn,,,!! Pernah terjadi kat aku kot.

Kalau aku yang lelaki ni terasa cool bila nampak brader-brader
Ni berpeluh-peluh.
Apetah lagi awek-awek kat luar tu??
Lagi la angau kuat,
Tak lain tak bukan ayat dia yang mula-mula " errmm, i suka lelaki bersukan ni "
Dan-dan,,,,,,!!!


" woowww,,,cool nye " 
" style la dia "
Antara ayat-ayat yang sering diperkatakan oleh gadis-gadis di luar
Bila nampak lelaki berpeluh tahap gaban sebab bersukan.

Daripada ayat-ayat kat atas tu je menunjukkan satu
Pemikiran yang positive.
Di samping sifat keterujaan @ teruja yang lahir secara automatik

Teruja = Seronok = Happy = Smile = Awet Muda = Long live

Ermm mungkin teori yang diciptakan aku ni betul,
Entah la aku pun tak pasti, hakhak.
Itu yang keluar gambar macam ni tu 


Siot betul,
Korang tau tak gambar ni menyebabkan brader-brader kat luar
tu pendek umur?
Sebab?

Yela,
Jadah apa cium ketiak orang,
Takleh aku bayangkan ada orang nak amik bau ketiak aku,
Weerkk,,!! Aku yang geli.
Tengok,
Dah berpikiran negative. ceeiitt,,!!

*************************************************

Jangan lepas ni ada pulak yang aku dengar,
Bertambah ramai awek-awek jatuh cinta kat mat bangla ker,
Mat indon ke,
Mapley tebar roti canai ke kan.

Mentang-mentang diorang berpeluh-peluh,
Tu bukan peluh yang cool weeyyhh,
Kang ada pulak yang kata

" eeeiii,,, cool nye mamak tu, peluh-peluh u "

Sekali datang kat korang,
Baiikk punya bau.
Oraaittt chow
www.tips-fb.com

13 comments:

nano said...

hahah,,peluh laki nmpk macho,peluh pmpn nmpk pengotor,,hahahahahaha,,boley gitu?

nano said...

hahah,,peluh laki nmpk macho,peluh pmpn nmpk pengotor,,hahahahahaha,,boley gitu?

aku_azreen said...

gambar last tu boleh menyebabkan lelaki hilang kemachoan bila berpeluh..hahaha

blog-tips-kurus said...

pix last sekali tu kajian ketiak ke?! suka lelaki rajin membanting tulang menebas lalang..

A.S.I.A.H said...

euii..research bau ketiak sape paling wangi pun ade ke?? haha

Achahani said...

ERRRRRRRRRRR?comel ke?

bluwek:- musyuk!

WANIFIERDANI said...

HAHAHA.

tak mengagak kau letak pic cium ketiak woo.. HAHA..

btw, aku pun pnh baca jugak artikel cm ni..

betol kott.. tp kalau dah hangit sgt tu, penggsann laaa .. HAHA

DuniakuAbstrak said...

bau badan dan peluh lelaki adalah senjata rahsia kaum lelaki..haha

Aida Omar said...

kalau sy mau fikir 100 kali kot nk bau peluh org..hihi

RedVixen said...

errr... no komen... =_="

Cik Jari said...

hai econ/....

haha...yek...geli lak aku tgk gamba saintis cium ketiak...

erm...erm..aku no komen kot sal isu nih....hehe

i'm the stalker ! said...

mwahaha.

sape rase c0ol sgt lau laki peluh ?

ish2

ozzy said...

org melayu masih taboo utk perkatakan perkara seperti ini..bagi pasangan yg sudah berkahwin termasuk saya ramai yg akan mengatakan 'ya' dalam diam bahawa peluh suami/lelaki mempunyai nilai eksotik.