06 May, 2011

Home » Aku Kembali

Aku Kembali

Assalamualaikum wbt,
Apa habaq weehh ?
Perhh agak lama aku tak mengupdate blog ni,
Jenguk tu acap kali la,
Sayang woo kat blog korang ni.

Actually takda benda pun nak update,
Ingatkan nak buat story baru,
Tapi aku skip dulu.
Tengok lah esok ke, lusa ke, tulat ke.

3 sebab kenapa aku menghilang,
i) Aku study
ii) Aku nak exam
iii) Aku tengah exam


Dan sekarang aku baru je habis exam,
So far so good,
Dah usaha, sekarang tawakkal.

Kalau result tak berapa nak cantik,
Jangan risau takda rezeki namanya tu,
Kat depan nanti ada rezki kita.

Oraaiitt la der,
Takat ini je

Next entry gua

STRESS DAN MAKAN



Gambar takda kena mengena,
Gampang gila hakhak

pist,,tadi gua dapat kad cinta. hekhek www.tips-fb.com

10 comments:

nano said...

nano dah abis exam,,heheh

♥ norlida ♥ said...

ngeh2..skrg pon tgh exam..sok last paper...doakan =)

Rama2Ungu said...

waaah..kiro merdeka la kojap yo tak..baguih22...buleh join lepak2 mo den minggu ni...

btw, welkam bek..

hidayahjamal said...

hi loq, slmt kembali bblog

t e m b u m e said...

waaaa! awek mane yang bg kad cinta tu
*jeles*
muahahahahaha!
:P

adamzico said...

sama la.. saya keja n blajar (PLK).. BZ sgt2.. kadang2 rasa letih n malas nk g kelas.. huhu..

alexa yussida said...

yeayy dah habes exam..tlg hepy utk lok..kehkeh

patut la letak gmbr lisa sbb baru dpt kad cinta eh?-..-

Black_roses92 said...

musim exam..yeahh!! sy exam 4bulan dr skrg! hehe..

aza said...

wah...ada org bg surat cinta
:D

afuan shah said...

tunggu punya lama nak baca entry baru..hahaha