27 December, 2010

Home » , , » Pelancaran,,,,,,,

Pelancaran,,,,,,,

Assalamualaikum,


Apa khabar kengkawan?

 kazen aku nikah, carik la aku kalau pandai


Lama aku tak update,
Walaupun cuti aku tetap dengan syndrom aku,
Kemalasaniontion @ malas,
Nak update.


Lagi pun aku tunggu 
Domain baru aku siap,
Haha kalau korang perasan,
Aku tak guna blogspot.com da.


Dah takda econpolics.blogspot.com
Sekarang pakai www.econpolics.com,
Saja nak tukar angin.


Takda la mahal sangat
Nak tukar domain ni,
Tak sampai RM50 je pun setahun.
Okey ape?


Tolak duit Nuff korang,
Kira korang untung jugak apa,
SEO pun makin cantik.


Identiti pun terasa cam
Wujud sikit kat diri ni,
Hehe


Terima kasih aku ucapkan pada
Jiwa Kacau @ Blur
Sebab tolong aku selama ni.
Beliau ajar aku dari A-Z.


Kalau korang nak tukar domain,
Boleh beli kat beliau.

Bukan tu je,
Aku pun tengah menunggu 
Header baru aku siap,
Kawan aku budak farmasi tapi pakar APS


Mungkin lepas ni,
Aku nak buat sistem baru,
Cara nak update dengan cepat.
Idea bernas,
Orang suka dan segalanya,
Heee tengok la itu pun kalau aku rajin.

Terima kasih jugak
Kat korang-korang yang still baca
Blog aku yang cikai-cikai ayam ni.

Itu je kali ni,
Entry ringkas,
Semoga dengan domain baru ni,
Aku akan rajin mengupdate story2 baru. www.tips-fb.com

8 comments:

Ana Johari said...

hoho...caiyook2! kitorang kasi semangat punye. ;)

maCy said...

pmls. bluek

/Dayah//Nurul/ said...

eceh domain baru, tahniah la. kao lompat tinggi kasut waner coklat kan, aku ingtkn kao dah nikah la pic kat fb album tu.
slmt nikah to your kazen, congratz to them ;)

masshie mastura said...

kalau nk tukar domain, kena tggu sampai thp fymes la ek.
alamat lmbt lagi la nmpknye:P

hans said...

owh
ko pakai domain sendiri?
cool lah


P/S : 5 Perkara Yang Aku Tak Suka Bila Terperangkap Gara - Gara Kesesakan Jalan Raya

Pencacai Alim said...

dh kira hebatla ko skang ni..follower mencanak naik..komen pon blh tahan..kna berguru dgn ko nih

*cimOt* said...

wah wah wah..stylo la bro!!

Cikbelog said...

semoga ko dah tak malas2 lagik ;p