14 February, 2011

Home » , , , » Valentine's Day? Jom-Jom

Valentine's Day? Jom-Jom

Assalamualaikum wbt,

Aaahh..
Entry ni update terpantas dari aku,
Rasanya baru semalam aku update blog,
Pasal OPKIM FELDA PALONG 8.

Jarangnya aku update 3hari sekali,
Rajinnya seminggu sekali,
Dan paling mantap pernah sampai 2bulan sekali.
Muahaha,
Aku adalah blogger yang gempak,
Ngeenngg,,,!!


**********************************************

white colour tu,,,,kekekeke

Hari ni 14 Februari 2011,
Hari kekasih,
Siapa-siapa yang lahir hari ni?
Peerhhh bangga la weei,
Rezeki korang tu, mana nak carik,,??

Yela,
Tarikh-tarikh camni la banyak menyumbang.
Menyumbang dari segi apa?
Dari segi PENINGKATAN POPULASI.

Korang dah baca belom entry aku pasal
2 tarikh ni pun antara penyumbang
Peningkatan rakyat Malaysia,
Bahkan peningkatan dalam pembunuh senyap 
Dalam Malaysia.
peerrhh,,,!!! gempak der.
hakhak.

Kalau tak caya,
Tunggu la dalam 5 6 bulan lagi.
Tengok kat paper,
Tengok tv,
Ramai woo WARIS-WARIS tak berbapa yang lahir.

Tapi kesian,
Kadang-kadang WARIS tu sempat
Nengok dunia beberapa minit or jam je.
Sadis sangat Sadis.


Kalau kucing kat Malaysia ni ada IC,
Mampos kena gelak dek Kesatuan Kucing-Kucing Malaysia,
Sebab?
Sebab kat i.c beliau tertulis  TOMPOK BIN OREN.
Bukti bapa beliau sah,
Bukti beliau lahir mengikut undang-undang yang sah.
Bukti mak apak beliau ada kad daftar kahwin.

***********************************************

“Kita tidak boleh ukur sambutan ini kecil-kecilan atau besar-besaran atau untuk suka-suka kerana semuanya mampu mengundang kepada gejala maksiat.
“Jika ada yang kata nak berikan bunga atau hadiah kepada pasangan sekali pun pada hari berkenaan, itu juga adalah tanda mereka menyambutnya. Mengapa tidak diberikan saja pada hari lain?, ”
 ( Datok Sei Jamil Khir Baharom, Menteri di Jabatan PM)

Menteri pun kata Haram baaii,,
Hahaha,
Tabiikk spring la der.

Majlis Fatwa Kebangsaan dah lama keluarkan fatwa,
Lama dah 2005 dulu,
Mengatakan valentine's day ni hahahareeemm.

So?
Kita nanti kan 5 6 bulan akan datang.

Kalau kes buang bayi,
Kes anak luar nikah tinggi,
Maknanya?
Memang menjadi la geng-geng Yahudi ni.

Kalau kurang?
Antara dua,
1) rakyat Malaysia terima fatwa kebangsaan
2) hak brader-brader pakai TOPI KELEDAR ( paham2 sudaa,,)
www.tips-fb.com

12 comments:

/Dayah/nurul/dayak said...

jom maulidur rasul dpn tb, selawat jgn lupa la loq

IMANSHAH said...

salam

14 hb leftenen adnan gugur

Rama2Ungu said...

org kita ni lagi dikata salah, lagi tu la nak buat kan...stended...tapi kalau sanggup menanggung kat akhirat nnt buat la..kuburkan masing22...hehehehe

iqbalsyarie said...

Jom! jom! jom!

Weyh, lama tak nampak bayang. masing2 busy~ heee

suri solehah said...

salam maulidurrasul..datang sini..baca entri sblm ni ..OPKIM..teringat kenangan lama..pernah join dahulu..kat N9 gak..ulu seperi rasanya..

Pirate said...

Salam Maulidurrasul Bro Loq. Biasala... org lbh gila babas lupa diri sambut Valentine alasan menyebarkan kasih syg...

FaMouS said...

apa pakai topi kaledar tu? tk faham

+d.O.Y.A.h+ said...

aah lokk. tak paham aku kenapa budak2 ni nak sangat sambut -__-''

chii said...

alhamdulillah..thn ni ramai anak muda menyahut say no to valentine..ni menunjukkan anak2 muda da mula sedar...semoga ianya akan berkekalan =) insya Allah

*cimOt* said...

wtfood pi celebrate vc???haishhhhh

*cimOt* said...

aku dok ckp mung la bro!!who r the stupid kapels laaaa..

Mrs Caspian said...

sesungguhnye single itu lebih baik sbb konfem2 x akan sambut valentines day..i'm proud to b single!hahahaha